Zonnepanelen

Home/Zonnepanelen
Zonnepanelen 2018-08-06T11:05:44+00:00

Waarom reinigen?

Afhankelijk van uw woongebied, kunnen verontreinigde zonnepanelen in opbrengst aanzienlijk afnemen. Namelijk van 5 tot 20%!

Dit door de vuil die zich in loop der tijd ophoopt. Vooral bij huizen of panden waar veel verkeer rijdt en veel bomen staan. Daarom is het rendabel om uw zonnen panelen zo nu en dan te laten reinigen.

Verantwoord reinigen

Het wassen van zonnepanelen mag nooit met schoonmaakmiddelen of chemicaliën plaatsvinden. Daarom werken wij uitsluitend met osmose (ontkalkt) water en een zachte borstel, die geen krassen veroorzaakt.

Het systeem waarmee wij werken is van het bekende merk Unger, dit systeem is kwalitatief één van de beste en tevens het veiligste systeem voor het wassen van zonnepanelen. Dit systeem wordt ook wel het Telewash systeem genoemd. Het gebruik hiervan is een vereiste voor een veilige en optimale reiniging van uw zonnepanelen.

Frequentie

Het wassen van zonnepanelen, wordt in de meeste gevallen een of twee keer per jaar uitgevoerd. Dit om zo hoogmogelijke rendement  te behalen.

Bij “vervuilde” woongebieden, waar bijvoorbeeld veel bomen staan, worden de zonnepanelen  vaker schoongemaakt voor een hogere opbrengst van uw energie.

Voordelen

  • Hoger rendement
  • Professionele reiniging
  • Osmosewater
  • Krasvrij
  • Langere levensduur panelen
  • Milieuvriendelijk

Prijzen

Aantal Prijs
1 t/m 6 panelen €5,00 per paneel
7 t/m 9 panelen €4,00 per paneel
10 t/m 14 panelen €3,00 per paneel
15 t/m 30 panelen €2,50 per paneel
Meer dan 30 panelen Op afspraak
Aantal Prijs
1 t/m 6 panelen €6,00 per paneel
7 t/m 9 panelen €4,50 per paneel
10 t/m 14 panelen €3,50 per paneel
15 t/m 30 panelen €3,00 per paneel
Meer dan 30 panelen Op afspraak

Sinds kort is SKYYwash een samenwerking aangegaan met Solar Energie Groep Leiden.HR_SOLAR

Solar Energie Groep is de grootste leverancier en installateur van zonnepanelen en zonneboilers in Leiden en de Bollenstreek!

Het idee is om onze klanten een optimaal pakket aan te bieden van zowel de inbouw van de zonnepanelen als het schoonmaak en onderhoud daarvan.

Zo heeft u vanaf één vertrouwd punt de totale service die nodig is om het uiterste rendement uit uw zonnepanelen te behalen!
Meer informatie over Solar Groep vindt u op hun website www.solar-leiden.nl